ویزای سوئیس را چگونه تهیه کنیم؟

ویزا سوئیس

ویزا سوئیس

سوئیس یکی از کشورهای اروپایی می باشد که در منطقه شینگن واقع شده است و برای ورود به خاک آن نیازمند دریافت ویزا پیش از سفر می باشد. برای آشنایی با نحوه ی دریافت ویزای سوئیس با ما همراه شوید.

سوئیس یکی از کشورهای اروپایی است که به دلیل برخورداری از ویژگی‌های مانند طبیعت بکر و زیبا، قدمتی تاریخی، جاذبه‌های گردشگری و اماکن دیدنی، جامعه‌ای آرام و اقتصادی توسعه یافته به یکی از بهترین کشورهای جهان برای زندگی تبدیل شده است. همچنین این موارد موجب شده‌اند تا سالانه تعداد بی‌شماری از گردشگران برای بازدید از این زیبایی‌ها و جاذبه‌های بی‌نظیر عازم سوئیس شوند. اما از آنجایی‌که سوئیس از اعضای پیمان شینگن است، ورود به خاک آن پیش از سفر مستلزم دریافت ویزا است.

سوئیس

انواع ویزای سوئیس

ویزا سوئیس

ویزای ورود به خاک کشور سوئیس به چهار دسته تقسیم می‌شود؛

ویزای نوع A / ترانزیت: این نوع از ویزا در مبادی ورودی (فرودگاه) برای شخص متقاضی صادر می‌شود. با این نوع ویزا مسافر حق خروج از فرودگاه را نداشته و فقط می‌تواند پرواز خود را در یکی از فرودگاه‌های شینگن تعویض و راهی کشوری دیگر در خارج از این منطقه شود.

ویزای نوع B / ویزای عبور: با این نوع ویزا مسافر اجازه خروج از فرودگاه را داشته و می‌تواند از شینگن به عنوان منطقه عبور استفاده کند. به عبارت دیگر، مسافر می‌تواند از طریق زمینی خود را به کشوری خارج از منطقه شینگن سفر کند.

ویزای نوع C / ویزای شینگن: این ویزا از جمله ویزاهای کوتاه مدت است که دارای اعتبار ۹۰ روزه در طول شش ماه است و از آن می‌توان برای ملاقات بستگان، ماموریت‌های کاری یا سفرهای درمانی استفاده کرد. این ویزا متداول‌ترین نوع ویزا در میان گردشگران ایرانی است.

ویزای نوع D / ویزای ملی: این نوع ویزا مختص افرادی است که قصد اقامت بیش از ۹۰ روز در سوئیس دارند و از جانب اداره مرکزی کانتون صادر می‌شود. اغلب تجار و بازرگانان از این نوع ویزا استفاده می‌کنند و از طریق آن می‌توانند در طول سال بارها به منطقه شینگن ورود و خروج نمایند.

هزینه ویزای سوئیس

یورو

از آنجایی‌که اغلب تقاضاها برای ویزای توریستی سوئیس از نوع C (شینگن) است، هزینه صدور آن برای متقاضیان بالای ۱۲ سال معادل ۶۰ یورو (به ازای هر نفر)، برای کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال معادل ۳۵ یورو (به ازای هر نفر) و برای کودکان زیر ۶ سال رایگان است.

نکته قابل توجه اینکه وجه مذکور باید به هنگام ارائه درخواست ویزا پرداخت شده و قابل عودت نخواهد بود؛ مگر در شرایطی که ویزای درخواستی معاف از پرداخت هزینه باشد. برای مثال، ارائه درخواست در خاک کشورهای اتحادیه اروپا یا معافیت به دلیل شرایط سنی.

مدارک لازم برای ویزای توریستی سوئیس

ویزا

تکمیل فرم درخواست

گذرنامه دارای اعتبار (اعتبار گذرنامه باید حداقل ۳ ماه بیشتر از تاریخ درخواست ویزا باشد)

کارت ملی و شناسنامه .

۲ قطعه عکس رنگی ۴*۶ رنگی با پس زمینه سفید

در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده‌اید کپی از آن‌ها و مهرهای ورود و خروج .

نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی .

گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی (برای کارمندان و کارگران) .

پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی (برای صاحبان مشاغل) .

گواهی بازنشستگی (برای افراد بازنشسته) .

گواهی اشتغال به تحصیل (برای دانشجویان) .

بیمه مسافرتی .

سند مالکیت (در صورت وجود) .

رزرو هتل و بلیط هواپیما .

دعوتنامه (این نامه باید از جانب بستگان یا کارفرمایی که خواستار حضور متقاضی است صادر شود).

مراحل اقدام برای دریافت ویزا

۱. دانلود و تکمیل فرم در خواست (تکمیل این فرم به دو صورت آنلاین و مراجعه حضوری به سفارت سوئیس امکان پذیر است).

۲. ارائه ترجمه کلیه مدارک به یکی از زبان‌های انگلیسی، فرانسوی، آلمانی یا ایتالیایی به همراه اصل مدارک.

۳. تعیین وقت مصاحبه (مصاحبه فقط به صورت حضوری انجام می‌شود و برای تعیین وقت می‌توان به صورت تلغنی با سفارت تماس گرفت).
شرایط و نکته‌ها

فرآیند صدور ویزای شینگن حداقل ۱۰ روز کاری به طول می‌انجامد.

برای تعیین وقت مصاحبه بهتر است تا حداقل ۴۵ روز پیش از موعد خروج اقدام کنید.

کلیه متقاضیان بالای ۱۲ سال باید شخصا مدارک و درخواست خود را به سفارت ارائه کنند.

سفارت سوئیس در تهران

موقعیت سفارت سوئیس بر روی نقشه

نشانی: تهران، الهیه، خیابان شریفی منش، کوچه یاسمن، پلاک ۲

تلفن: ۲۲۰۰۸۳۳۳ (۰۲۱)

نمابر: ۲۲۰۰۶۰۰۲ (۰۲۱)

کدپستی: ۶۳۷۵۱-۱۹۶۴۹

صندوق پستی: ۴۶۸۳-۱۹۳۹۵

پست الکترونیک (برای خدمات ویزا): [email protected]

وب‌سایت: www.eda.admin.ch/countries/iran/en/home.html


نوشتن یک نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *