00

آشنایی با چگونگی دریافت ویزای شیلی

نویسنده : جوان یک تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۶  ۲۰:۲۱ دیدگاه کاربران : ۰ شامل موضوعات :   دانستنی های سفر گردشگری

ویزای شیلی

شیکی یکی از کشور های واقع در حوزه آمریکای جنوبی می باشد که بعد از گذشت ۳۵ سال سفارت آن در تهران شروع به کار کرده است. برای آشنایی با نحوه دریافت ویزای توریستی شیلی در ادامه با ویکی جوان همراه شوید.

جمهوری شیلی به پایتختی سانتیاگو کشوری ساحلی است که در آمریکای جنوبی قرار دارد. شیلی علاوه بر جاذبه‌های طبیعی مانند جنگل‌ها، مراتع، آتشفشان‌ها و دریاچه‌ها دارای قدمتی تاریخی است که ریشه آن به قرن نوزدهم میلادی باز می‌گردد. نکته جالب‌تر اینکه شیلی جزو معدود کشورهایی است که در ایران دارای سفارت نبوده و متقاضیان ویزای سفر به شیلی ملزم به سفر به کشورهای همسایه نظیر ترکیه برای دریافت ویزای توریستی شیلی بودند. البته در سال گذشته این محدودیت پایان گرفت و سفارت شیلی در تهران آغاز به کار نمود.

در حال حاضر، گردشگران ایرانی که قصد سفر به شیلی را دارند در صورت دریافت ویزا می‌توانند تا مدت ۹۰ روز در این کشور اقامت داشته و به گردش بپردازند.

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی شیلی

ویزای شیلی

گذرنامه دارای اعتبار به همراه کپی
۴ قطعه عکس جدید
سند تمکن مالی
بلیط رفت و برگشت
گواهی پزشکی
گواهی عدم سوء پیشینه
قرارداد کاری
دعوت‌نامه یا نامه‌ای که هدف از سفر را مشخص کند.

ویزای شیلی

نکته

برای دریافت ویزا ابتدا باید کلیه مدارک درخواستی به سفارت ارائه شده و در صورت تائید در موعد مقرر فرد متقاضی در محل سفارت برای مصاحبه حضور یابد.

هزینه و مدت صدور ویزای شیلی

ویزای شیلی در مدت ۱۵ روز و در قبال پرداخت ۱۶۰ یورو صادر می‌شود.

ویزای شیلی

سفارت شیلی در تهران

نشانی: خیابان شریعتی، خیابان خزر شمالی، کوچه هرمز، پلاک ۴

تلفن: ۲۶۶۴۳۹۰۰ و ۲۶۶۴۳۷۰۰ (۰۲۱)

نمابر: ۲۶۶۴۳۸۲۶ (۰۲۱)

پست الکترونیک: embassyofchile.iran@gmail.com

دیدگاه کاربران در رابطه با آشنایی با چگونگی دریافت ویزای شیلی