معرفی بازی های استودیو Madfinger Games

بازی های موبایلدر ادامه می خواهیم چند بازی از استودیو مد فینگرز برای پلتفرم های اندروید و ios به شما معرفی کنیم، امیداواریم نظر شما را جلب کنند.

 

SHADOWGUN

بازی موبایل۲

سال ۲۰۳۵ فرا رسیده و فضایی ها به فکر تصرف زمین افتاده اند. در نگاه اول، این بازی بدون شک شما را به یاد Gears of War خواهد انداخت که البته این شباهت تقریبا در جای جای بازی گنجانده شده. طراحی دشمنان، نوع لباس سربازها و هر چیزی ممکن است شما را به یاد عنوان محبوب مایکروسافت بیندازد و این نکته شاید بسیاری را جلب Shadowgun کند.

قیمت : ۴٫۹۹ یورو
سازنده : MADFINGER Games
سیستم عامل : اندروید و iOS
حجم : ۳۱۹ مگابایت

 

 

Monzo

بازی موبایل ۴

استودیو Madfinger Games صرفا در ساخت بازی های موبایل فوق العاده نیست. Monzo یکی از عناوین موبایل کاملا متفاوت است که در آن ساخت هر چیزی امکان پذیر است. اگر عاشق ساخت مدل های مختلف هستید، Monzo ابزار کافی را در اختیارتان قرار می دهد تا با رجوع به خلاقیت خود، چیزهای جذاب و گاهی هم عجیب و غریب بسازید.

قیمت : رایگان
سازنده : MADFINGER Games
سیستم عامل : اندروید و iOS
حجم : ۹۰ مگابایت

UNKILLED

بازی موبایل۳

باز هم سوژه تکراری اما پر طرفدار هجوم زامبی ها. این بار باید در نقش جو، عضوی از واحد ضد زامبی در بیش از ۳۰۰ مرحله مختلف و به کمک ۵۰ سلاح متنوع زامبی ها را سلاخی کنید. با وجود گرافیک بسیار خوب و کنترل مناسب در سبک اول شخص، بعید است که به راحتی تلفن همراه و تبلت خود را کنار بگذارید.

قیمت : رایگان
سازنده : MADFINGER Game
سیستم عامل : اندروید و iOS
حجم : ۱۹۵ مگابایت

DEAD TRIGGER

بازی موبایل۱

سال ۲۰۱۲، تقریبا زمانی بود که کمپانی های بازی سازی به ساخت و توسعه بازی های پر گرافیک و سه بعدی روی آوردند و Dead Trigger یکی از همان عناوین پر سر و صدا و محبوب شد. گرافیک خارق العاده بازی در آن زمان (و حتی حالا) به انضمام سیستم تیر اندازی جذاب بازی، مخاطب را تا انتهای هر مرحله میخکوب می کند و این وسوسه را در شما ایجاد می کند تا مرحله بعد را هم بروید.

قیمت : رایگان
سازنده : MADFINGER Games
سیستم عامل : اندروید و iOS
حجم : ۱۷۶ مگابایت

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *